dilluns, 3 d’abril del 2017

El Devorallibres recomana: "El misteri de la tifa de gos abandonada"


Títol: El misteri de la tifa de gos abandonada
Autor: Anna Cabeza
Il·lustrador: Toni Batllori
Edició: Bambú, 2012
Edat: a partir de 9 anys

Troba'l a la teva biblioteca: enllaç al catàleg

Les germanes Crostó, l'Ascensió, la Carme i la Rosalia, es passaven tot el dia mirant les sèries a la televisió, jugant al dòmino o xerrant amb les veïnes. Fins que un dia, un fet extraordinari els va canviar la vida.

Resulta que la Margarida (la veïna que sempre parlava amb signes d’admiració), va anar a casa de les Crostó a demanar auxili. Tenia un problema tan greu que les tres àvies van haver de deixar-ho tot, TOT! per tal de resoldre aquell misteri, que feia pudor de tifa de gos.

Va ser així com aquestes intrèpides àvies es van transformar en autèntiques detectius. Amb les seves “armes secretes” i l’ajuda d’en Marcel, el nét de l’Ascensió, van proposar-se desemmascarar l’infractor o infractors...

Fes un tastet!

“Sóc el nét de l’Ascensió. Sempre les acompanyo a tot arreu i les vigilo per si de cas. Porto ulleres, tinc els cabells castanys, els ulls blaus i sóc bastant alt. D’ençà que la meva mare va morir, visc amb el meu pare, amb la meva àvia Ascensió i amb les besties...”

I si t'agrada, ja tens la segona part a les biblitoteques! Enllaç al catàleg

Recomanat per la Conxita de la Biblioteca de Ponent.

Recorda, trobaràs més recomanacions clicant aquí 

L'Equip del Devorallibres et recomana lectures per a totes les edats i per a tots els gustos. Acosta't a la teva biblioteca i descobreix-les!

Fins aviat!

* il·lustracions de Toni Batllori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)