dilluns, 10 d’abril del 2017

El Devorallibres recomana: "Los Kurdles"


Títol: Los Kurdles
Autor: Robert Goodin
Edició: La Cúpula, 2015
Edat: a partir de 9 anys

Aquest llibre és un còmic!
Troba'l a la teva biblioteca: enllaç al catàleg

T'agrada el còmic? Encara no t'has atrevit a llegir-ne cap? És igual quina sigui la teva resposta, aquest còmic et sorprendrà!

Sally, la nostra petita protagonista, és un peluix que després de ser llançat des de la finestra d'un cotxe en marxa, un dia plujós, té la sort de trobar-se amb uns éssers ben particulars: un espantaocells, un unicorn amb cos d'home i una mena de pop que va canviant de color. 

Al cap de la Sally només hi ha una idea: poder tornar a casa, però abans d'això, ajudarà als seus nous amics a enfrontar-se al monstre que els vol fer fora de casa, una casa molt especial... 

Una història plena d'imaginació i plena d'emocions expressades a través del dibuix, per a petits i grans, o sigui que no oblideu llegir aquest còmic als grans de casa!

Recomanat per la Maria de la Biblioteca Vapor Badia.

Recorda, trobaràs més recomanacions clicant aquí 

L'Equip del Devorallibres et recomana lectures per a totes les edats i per a tots els gustos. Acosta't a la teva biblioteca i descobreix-les!

Fins aviat!

* il·lustracions de Robert Goodin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)