dissabte, 11 de juny del 2016

EXTRA! Crònica de la Festa del Devorallibres 2016

El dissabte 28 de maig vam celebrar una gran festa per acomiadar la 4a edició del concurs Devorallibres 2016. 

Va ser un matí molt especial! Moltes gràcies a tots els nens i nenes, famílies, cosins, amics, que vau participar a la festa. No tots els devorallibres vau poder venir però no passa res! L'important és que us ho hagueu passat genial des del primer dia de concurs.

A la festa es van repartir més de 120 diplomes i també una xapa de regal per a cadascun dels devorallibres. 

Si no vau poder venir, el vostre diploma i xapa us esperen a la vostra biblioteca.


A les onze i mitja en punt va començar l'espectacle "Préssecs amb bruixes i xocolata" de Cia Patawa, que ens va fer viatjar a l'univers màgic de Roald Dahl, l'escriptor i creador de llibres tan genials com Matilda, Les Bruixes o Charlie i la fàbrica de xocolata. Aquest 2016 celebrem que fa 100 anys que va néixer!

Per aquest motiu, el tema de la festa era Roald Dahl. Després de l'espectacle (i de descobrir que en realitat teníem una bruixa al davant que ens estava enganyant!), vam fer el sorteig del concurs i el lliurament de medalles als més lectors de cada biblioteca.

Els nens i nenes afortunats d'obtenir un premi al sorteig van ser l'Enrique, la Rània, la Carla, l'Ilyas, la Míriam, la Pilar, la Sílvia i la Berta de la categoria gomet vermell (de 7 a 10 anys); i l'Ivan, la Mireia, el Guillem, l'Àlex, el Dani, el Guillem, l'Ana i la Júlia de la categoria gomet verd (de 11 a 12 anys).

I després vam cridar a l'escenari a...

la Marta i la Lucia de la Biblioteca dels Safareigs,
l'Aicha i la Yaiza de la Biblioteca de Can Puiggener,
el Mustapha i la Natàlia de la Biblioteca de la Serra,
l'Ana i l'Emma de la Biblioteca del Nord,
l'Àlex i l'Enrique de la Biblioteca de de Ponent,
l'Artur i l'Ainhara de la Biblioteca del Sud,
i el Miquel i el Bruno de la Biblioteca Vapor Badia.

Tots vosaltres vau ser els més lectors de les vostres biblioteques. Moltes felicitats!

Però també, MOLTES FELICITATS a tots els devorallibres perquè sou genials, entre toooots heu aconseguit llegir més de 2.000 llibres i sumar més de 20.000 punts! Sou un súper lectors i lectores!

Després de l'espectacle va començar la Ruta Roald Dahl en la que els devorallibres vau haver de viatjar de parada en parada per aconseguir superar les proves i tenir el passaport DAHL al complet.

Mireu quines samarretes més xules vau fer, devorallibres!


I també unes barbes realment fastigoses imitant la barba del Senyor Culdolla, com aquesta...


Us vau atrevir a visitar el Museu d'Objectes Extraordinaris d'en Roald Dahl...


I fer-vos una foto al photo-call


Si no vau poder venir, recordeu que a la Biblioteca de Ponent hi ha l'exposició del Roald Dahl (museu i photo-call inclòs) fins al 22 de juny. Esteu convidats!

Podeu veure totes les fotos de la festa aquí: 



Aquí acaba la crònica. Ben aviat trobareu un missatge molt especial al vostre correu electrònic, estigueu atents, devorallibres...

Fins aviat,

1 comentari:

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)