dimarts, 24 de maig del 2016

Gran Festa del Concurs Devorallibres 2016 😍

Il·lustració de Quentin Blake
Com ja és tradició, el Devorallibres acaba i ho volem celebrar tots plegats. 

Dissabte 28 de maig a partir de les 11h a la Biblioteca Vapor Badia farem la festa final, que enguany està dedicada a la celebració dels 100 anys del naixement del Roald Dahl, un escriptor genial que ha omplert les prestatgeries de llibreries, cases i biblioteques d’històries impressionants. 

Aquí teniu el programa complet:

D’11 h a 14 h
Diplomes i photocall. Recollida de diplomes dels participants al concurs Devorallibres 2016. També podreu fer-vos una foto al photocall i convertir-vos en un personatge dels llibres d’en Dahl!

A les 11.30 h
Espectacle i sorteig de premis. La Cia Patawa presenta l’espectacle “Préssecs amb bruixes i xocolata” que us farà viatjar al món màgic de Roald Dahl (per a infants a partir de 5 anys). A continuació, es durà a terme el sorteig de premis del Concurs Devorallibres 2016. Recordeu que no és obligatori ser present al sorteig per poder aconseguir un premi. Podeu consultar les bases del concurs per més informació.

De 12.30 h a 14 h 
Tallers infantils. Us proposem un viatge fantàstic a l’univers Dahl a través dels tallers que hem preparat especialment per a l'ocasió. Feu-vos amb un passaport de viatge per inventar un nou sabor de xocolata de la fàbrica Wonka, convertir-vos en el Senyor Culdolla, estampar una samarreta 100% devorallibres, visitar el Museu d’Objectes Fantàstics d’en Roald Dahl... i moltes sorpreses més!

Important!
Els tallers no són dirigits, materials fins a exhaurir existències. La biblioteca facilitarà tots els materials dels tallers excepte la samarreta, que hauran de portar els participants. Es recomana portar una samarreta de cotó blanca o de color clar, nova o vella.

L'activitat és oberta a tothom, podeu participar encara que no estigueu apuntats al Devorallibres.

Per tot això i per molt més, esteu tots convidats a la festa! No us la podeu perdre!

Fins dissabte,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)