dimecres, 13 de gener del 2016

HOLA! T’agrada llegir? T’estàvem esperant...

Benvinguts i benvingudes al blog del Devorallibres, el concurs de les Biblioteques Municipals de Sabadell on la lectura és la protagonista principal! 


2013, 2014, 2015... i 2016. Ja en portem quatre! 

Aquest any arrenca la quarta edició del concurs de lectura més divertit i ve carregat de novetats, com l’estrena d’aquest blog que cada setmana actualitzarem amb el que més t’agrada.

Llibres fantàstics, autors desconeguts, reptes per a ments despertes... Tot el que necessites per convertir-te en devorallibres ho trobaràs aquí!

 Vull ser devorallibres! Què he de fer? 


Per participar t’has d'apuntar a qualsevol de les Biblioteques Municipals de Sabadell abans del 29 de febrer. 

Poden participar nens i nenes de 7 a 12 anys (nascuts entre 2003 i 2008). 

Un cop apuntat, podràs començar a llegir! Els participants han de llegir llibres de lectura i còmics per a la seva edat al llarg del concurs per acumular punts. Al maig celebrarem la Festa Final amb tots els devorallibres amb tallers, regals i un sorteig de premis! 

Estàs a punt?

La Valentina, el Gènius, el PlayMe i el Bit t’acompanyaran en l’aventura del Devorallibres. Prepara’t per explorar mons fantàstics, petar-vos de riure i viure experiències inoblidables. A les vostres mans està convertir-se en un autèntic devorallibres! 

Si tens encara més dubtes... Què és el Devorallibres? 

El Devorallibres és un concurs que pretén fomentar la lectura de manera lúdica entre els infants de 7 a 12 anys que utilitzen el servei de Biblioteques Municipals de Sabadell. El concurs permet donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques, potenciar la descoberta de títols, autors i il·lustradors referents, i premiar als bons lectors.

L’objectiu del concurs és convertir-se en devorallibres, llegint tants llibres com sigui possible fins a calmar la fam lectora i conèixer un munt d’històries diferents i personatges fantàstics. Si s’arriba als 60 punts, es podrà participar al sorteig de premis que es duu a terme a la festa final del Devorallibres.

Trobaràs més informació al full d’instruccions (al menú de la dreta del blog), preguntant a la teva biblioteca o al web www.sabadell.cat/bims/

Molta sort i bones lectures!

Fins aviat,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)