dimarts, 19 de gener del 2016

Els llibres recomanats del Devorallibres 2016

L'objectiu del Devorallibres és aprendre a gaudir de la lectura i descobrir llibres, autors i il·lustradors desconeguts per tu però realment fantàstics.

Per participar, cal llegir llibres de lectura i còmics per a la teva edat. Aquestes lectures les tries tu i només tu, i poden ser de casa, de l'escola... o bé seguint les nostres recomanacions!

Com cada any, l'equip del Devorallibres ha preparat una pila de recomanacions que faran les delícies de tots. Llibres de misteri, d'aventures, de por... De cavallers i dracs, de fantasia, d'humor... O d'aquells que has de llegir amb un paquet de mocadors al costat! Segueix llegint per descobrir-les...

Propostes per a totes les edats i per a tots els gustos.

On puc trobar les recomanacions?

Pots consultar les recomanacions de lectura del concurs a:
Triïs el llibre que triïs, recorda que l'objectiu és passar-s'ho bé! Si un llibre no t'agrada, no és obligatori llegir-lo. Hi ha una pila de llibres diferents que t'estan esperant al prestatge de la teva biblioteca!

Fins aviat,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)