Què és el Devorallibres

El Devorallibres és un concurs que pretén fomentar el gaudi per la lectura de manera lúdica entre els infants de 7 a 12 anys que utilitzen el servei de Biblioteques Municipals de Sabadell. El concurs permet donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques, potenciar la descoberta de títols, autors i il·lustradors referents, i premiar als bons lectors.

L’objectiu del concurs és convertir-se en devorallibres, llegint tants llibres com sigui possible fins a calmar la fam lectora i conèixer un munt d’històries diferents i personatges fantàstics. Si s’arriba als 60 punts, es podrà participar al sorteig de premis que es duu a terme a la festa final del Devorallibres. 

La trajectòria

 

Com funciona?


Els participants han de llegir llibres de lectura i còmics per a la seva edat al llarg del concurs que els permeten acumular punts. Aquestes lectures poden ser de lliure elecció o bé seguint les recomanacions que dóna cada biblioteca.

Els infants han d’acumular un mínim de 60 punts per convertir-se en devorallibres i participar en el sorteig final de premis. Un cop arribat a aquest mínim, poden continuar llegint i sumant punts.

Trobareu més informació sobre el funcionament del concurs a les bases oficials i a les instruccions del concurs.

Poden participar-hi infants de 7 a 12 anys, nascuts entre 2004 i 2009.

Calendari de la 5a edició


Concurs: Del 26 de gener al 6 de maig de 2016.

Inscripció: Cal fer inscripció presencial a les Biblioteques Municipals de Sabadell abans del 18 de març de 2017.

Festa del Devorallibres: Dissabte 27 de maig (lloc i hora a determinar).

2 comentaris:

  1. Mancanta el devorallibres!!!!!!!!!!😇😁☺👑🐤🐔🐕🐃🐂🗼🗽🗿

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé David!! Ens encanta que t'encanti!!!!! :D

      Elimina

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)