dimecres, 3 de maig del 2017

Vine a la Trobada Oficial de Devorallibres!

El proper divendres 5 de maig a les 18h a la Biblioteca Vapor Badia esteu convidats a la primera quedada oficial de devorallibres!

Per venir, no és necessari estar apuntat al concurs. Només heu de tenir entre 7 i 12 anys, i venir amb MOLTES MOLTES ganes de passar-vos-ho bé!

Xerrarem, farem jocs, compartirem algunes lectures... i si veniu, us emportareu una petita sorpresa!

Atenció! El que farem aquest divendres és diferent al dia de la festa del Devorallibres. AQUESTA TROBADA ESTÀ RESTRINGIDA ALS PARES I MARES! Serà només per als devorallibres! 😊 😉

ETS UN SÚPER LECTOR? T'ESTEM BUSCANT!

Recordeu que el dissabte 6 de maig és l'últim dia per sumar punts! Així que si veniu divendres, podreu acabar d'omplir els vostres passaports.

➤➤➤ Si vols venir a la trobada oficial, apunta't a la Biblioteca Vapor Badia trucant al 93.745.1703 o enviant un correu electrònic a bibliovaporbadia@ajsabadell.cat

T'esperem!

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)