dilluns, 20 de febrer del 2017

El Devorallibres recomana: "Relats de monstres"


Títol: Relats de monstres
Autor: Steven Zorn i Pau Anton
Il·lustrador: John Bradley
Traductor: Ramon Masnou
Edició: Vicens Vives, 2006
Edat: a partir de 10 anys

Troba'l a la teva biblioteca: enllaç al catàleg

Estàs davant d’un recull d’històries monstruoses. Són històries clàssiques per a que t’iniciïs en la lectura dels grans autors de la literatura universal. Cada relat ve acompanyat d’unes il·lustracions molt acurades.

A l’interior d’aquest llibre trobaràs monstres de tota mena concebuts per la imaginació d’autors com Charles Dickens, Mary Shelley o Ambrose Bierce. Alguns relats et faran tremolar de por, altres t’emocionaran o et divertiran, però quan t’endinsis en aquest món fantàstic i aterridor descobriràs que no tots els monstres són tan malvats com et volen fer creure.

Aquesta edició conté notes explicatives, t’ajudaran a entendre el text si no saps el significat d’una paraula, també trobaràs al final un apèndix amb activitats que et poden ajudar a descobrir el sentit i valor dels relats.

Posa’t còmode i com diu l’Steven Zorn...

Acosta-t’hi doncs, amb cautela, procura passar-t’ho d’allò més bé i recorda sempre que els pitjors monstres són els que crea la teva pròpia imaginació...

Recomanat per la Biblioteca de Ponent.

Recorda, trobaràs més recomanacions clicant aquí 

L'Equip del Devorallibres et recomana lectures per a totes les edats i per a tots els gustos. Acosta't a la teva biblioteca i descobreix-les!

Fins aviat!

* il·lustracions de John Bradley

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)