dijous, 11 de febrer del 2016

El Devorallibres recomana: "El llibre perdut"


Títol: El llibre perdut (col·lecció El conte més meravellós)
Autor: Edward Berry
Il·lustrador: Stefano Turconi
Edició: La Galera, 2015
Edat: a partir de 10 anys

Troba'l a la teva biblioteca: enllaç al catàleg
L'Alba i el Guillem són dos germans súper lectors que esperen amb moltes ganes el llibre que, diuen els experts, serà recordat com el més meravellós del món. Però el dia que es presenta, tots els exemplars es queden completament en blanc. I el que és pitjor, sembla que els seus personatges s'han introduït sense permís en els llibres més famosos del món! 

Davant del caos, els dos germans hauran d'endinsar-se en un viatge ple d'elements fantàstics i llibres màgics. Una aventura imperdible per als amants de la fantasia, per deixar volar la imaginació i descobrir els clàssics de sempre (que no són gens avorrits, ni de bon tros!). És la primera part de la col·lecció El conte més meravellós.

Dos successos misteriosos en el món dels llibres: durant el llançament d'una obra nova -de la qual només se sap que el crític Leo Gutenberg l'ha qualificat com «el conte més meravellós que s'ha escrit mai»-, totes les còpies es queden en blanc, sense text ni il·lustracions. Al dia següent, dos germans, l'Alba i el Guillem, durant la lectura de Peter Pan, llegeixen com el capità Garfi treu... una pistola làser!

Edward Berry és el misteriós autor d'aquest llibre... I en realitat és un pseudònim! L'han escrit conjuntament en Pierdomenico Baccalario, el creador de personatges tan coneguts com l'Ulysses Moore, i l'Eduardo Jáuregui, especialista en humor. Una barreja perfecta amanida amb les fantàstiques il·lustracions d'Stefano Turconi. Què esperes per llegir-lo?

Recomanat per la Biblioteca del Nord.

Recorda, trobaràs més recomanacions...

- Als passaports del lector del Devorallibres
- A les recomanacions setmanals destacades del blog
- A les novetats de la teva biblioteca
- Al Gènius
- A les exposicions de llibres recomanats de la teva biblioteca

L'Equip del Devorallibres et recomana lectures per a totes les edats i per a tots els gustos. Vine a la teva biblioteca i atreveix-te a descobrir-les!

Fins aviat!

* il·lustracions d'Stefano Turconi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)