dijous, 4 de febrer del 2016

El Devorallibres recomana: "Arriba el Sr. Flat!"


Títol: Arriba el Sr. Flat! (col·lecció Agus i els monstres)
Autor: Jaume Copons
Il·lustrador: Liliana Fortuny
Edició:Combel, 2014
Edat: a partir de 7 anys

Troba'l a la teva biblioteca: enllaç al catàleg
L'Agus és horrible per fer deures, pitjor per endreçar l'habitació (quina mandra!) i no li surt gens bé escriure i fer redaccions. Però la seva vida canvia completament quan coneix el Sr. Flat, un monstre que habita entre els llibres de la biblioteca de l'escola. Amb el Sr. Flat viurà un munt d'aventures, coneixerà nous amics i... no et desvelem res més, ho hauràs de descobrir tu mateix!

Una història divertidíssima, espaterrant i plena de MONSTRES. El text està escrit en primera persona i les il·lustracions són plenes de detalls. Inclou un munt de referències a clàssics de la literatura, pel·lícules, música... picades d'ullet als més grans i als adults. I el millor de tot: si t'agrada, és la primera part d'una col·lecció!


Pots mirar el Booktràiler del llibre aquí i descobrir més secrets de la col·lecció al web oficial agusandmonsters.com.

Ep, Hola! Sóc l'Agus Pianola.Tu no ho sabies, però tard o d'hora ens havíem de fer amics! Fins fa poc jo era un nen relativament normal: anava a l'escola, perdia redaccions, tunejava pizzes... Però el dia que vaig conèixer el Sr. Flat tot va canviar...

Recomanat per la Biblioteca Vapor Badia.


Recorda, trobaràs més recomanacions...

- Als passaports del lector del Devorallibres
- A les recomanacions setmanals destacades del blog
- A les novetats de la teva biblioteca
- Al Gènius
- A les exposicions de llibres recomanats de la teva biblioteca

L'Equip del Devorallibres et recomana lectures per a totes les edats i per a tots els gustos. Vine a la teva biblioteca i atreveix-te a descobrir-les!

Fins aviat!

* il·lustracions de Liliana Fortuny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)